Toprent bygger nyt domicil

Toprent fylder 40 år i 2016, og vort nye domicil som står færdigt i juni 2017 skal medvirke til at sikre en planlagt vækst i de kommende år. Investeringen er på cirka 60 milo. kr. til byggegrund, oprydning på grunden og til selve byggeriet, der omfatter 8.968 m2 lager og 1.911 m2 kontor i to etager med facade mod Niels Bohrs Vej. Byggeriet bliver et af de største i erhvervsområdet i Stilling.

Det er gået stærkt de sidste 5 år hos Toprent, medarbejderstaben er vokset fra 20 mand i 2011 til 50 i 2016. I 2013 flyttede firmaet fra Viby J. til de nuværende lokaler, og fik dermed ca. 50 % mere plads end i Viby J. Men allerede året efter blev lageret for lille til også at rumme volumenvarer til nye kundetyper, særligt indenfor Horeca - segmentet som er hotel, restauranter og catering kunder.

Toprent A/S har gennem virksomhedens 40 års virke opkøbt flere kolleger. Virksomheden er således vokset gennem en blanding af organisk vækst og opkøb. Udover hovedsædet i Stilling ved Skanderborg har Toprent A/S også en afdeling i Esbjerg. Og med det nye domicil på godt 11.000 etagemeter bliver der skabt en platform for fremtidig vækst.

Totalentreprenøren BASE Erhverv as, Horsens, påbegynder arbejdet med opførelsen af det nye domicil umiddelbart efter sommerferien. Virksomheden samarbejder i projektet med Tri-Consult, Viby J. som ingeniører og Atrio arkitekter fra Horsens, mens arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, Skanderborg har designet det nye domicil, og desuden er rådgiver for bygherren.

Det nye domicil opføres i betonelementer, og får 14 porte ind til lageret. De 10 af dem bliver med portsluser. Facaden opføres som en kombination af stålplader og betonelementer, med mange store træ/alu vinduespartier i to etager og med front ud mod motorvej E45. En del af facaden bliver som en perforeret stålplade med Toprent-logoet. Nu glæder vi os til at komme i gang med byggeriet, og ser frem til at aflevere det samlede projekt til bygherren i juni 2017.

Læs hele pressemeddelelsen herunder.

Pressemeddelelsen er trykt i Århus Stiftstidende den 14. juni 2016.